23-06-2017

Het is ongelooflijk hoe snel het jaar voorbij vliegt. Volgende week nemen alle kinderen afscheid van hun meester of juf. Groep 8 sluit het jaar af met een zelfgemaakte film in de speeldoos. En niet te vergeten: de Koningslinde picknick.

Nog twee weken waarin we met alle kinderen werken naar de afronding van het schooljaar. Op naar een nieuw schooljaar, nieuwe avonturen, nieuwe lessen, nieuwe juffen of meesters. Na de grote vakantie zijn jullie er allemaal vast weer helemaal klaar voor.

In deze nieuwsbrief:

Prikaktie:

Op maandag 27 juni hebben wij deelgenomen aan de werkonderbreking.

Het team van De Koningslinde is die dag gestart met een uur Yoga. Zo konden we ontspannen aan de dag beginnen en hiermee natuurlijk een knipoog geven aan de politiek.

Wij willen alle ouders en de MR-leden bedanken voor hun steun en voor de positieve reacties op onze deelname aan de prikactie.

Beste belanghebbende,

In opdracht van Rijkswaterstaat voert aannemer Heijmans in juli werkzaamheden uit op de N65, tussen kruising Vijverbosweg en knooppunt Vught (van Tilburg richting ’s-Hertogenbosch). Middels deze mail informeren wij u over de locatie en aard van de werkzaamheden en de mogelijke verkeershinder als gevolg van deze werkzaamheden.

Locatie en aard werkzaamheden

Op N65 worden er asfaltwerkzaamheden uitgevoerd. Om deze werkzaamheden te kunnen realiseren wordt N65 tussen kruising Vijverbosweg en knooppunt Vught (van Tilburg richting ’s-Hertogenbosch) gedurende twee nachten afgesloten voor alle verkeer. Kruisend verkeer blijft ten alle tijden mogelijk.

Afsluiting: N65 tussen kruising Vijverbosweg en knooppunt Vught

De werkzaamheden zijn gepland in de nachten van:

Maandag 17 juli 19:00 uur tot dinsdag 18 juli 07:00 uur
    Dinsdag 18 juli 19:00 uur tot woensdag 19 juli 07:00 uur.

Omleidingsroutes
    Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2017 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Informatie / contact:

Wanneer u nog vragen heeft over bovenstaande de werkzaamheden kunt u onder kantoortijden telefonisch of via e-mail met mij contact opnemen.

Ik hoop u hierbij voldoende te hebben ingelicht.

Marloes van den Hoek
    Projectondersteuner VOC, IVOD & WHK

Heijmans Infra
    Brakman 50
    5047 SW Tilburg

E mhoek@heijmans.nl

M +316 52 76 33 25

Wat staat er de komende week op het programma?

Ma 10 juli

Di 11 juli