14-07-2017
    Wauw, wat vliegt een jaar toch om! Ineens staat dan de grote vakantie voor de deur.
    Er is dit jaar zo hard gewerkt door iedereen en er i weer zoveel gebeurd….. Er zijn maar liefst 18 nieuwsbrieven langsgekomen, 3 Koningslinde cafés, 4 atelierrondes, 4 thema’s van het IPC, vele uitstapjes, de meesters- en juffendag, de sportdag, de Koningslinde Designweek en ga zo maar door. En dan hebben we nog niet eens over de groei die alle kinderen hebben doorgemaakt of de mooie of verdrietige gebeurtenissen die plaatsvonden in jullie gezinnen.
    We hebben ongelooflijk genoten van de afsluiting van dit schooljaar met de Koningslinde picknick! Het was heerlijk om te zien hoe alle ouders en kinderen genoten van de lekkere hapjes en de gezelligheid en de zomerse samba-klanken van Sambasitica.
    Op deze plek willen wij alle ouders bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen schooljaar. Bedankt voor jullie hulp bij alle activiteiten! En nogmaals bedankt OV en MR! Op jullie kunnen we bouwen.
    Het hele team van De Koningslinde wenst alle ouders en kinderen een mooie zomer, een goede vakantie en we zien jullie graag in goede gezondheid terug in het nieuwe schooljaar.
    In deze nieuwsbrief:
     Jaarkalender
     Afscheid groep 8
     Kids doe-middagen in de Rode-Rik
    Jaarkalender:
    De jaarkalender staat als een google-agenda op de website, zodat u wanneer u dat wilt uw agenda kunt synchroniseren en alle schooldata automatisch in uw agenda kunt overnemen.
    Let u wel op dat de studiedagen niet dikgedrukt staan, dus even opletten of het om een middag of hele dag gaat.
    Afscheid groep 8:
    De afgelopen 2 jaar hebben we al eerder afscheid genomen van groep 8 leerlingen. Het eerste schooljaar waren dat 4 leerlingen, het tweede schooljaar waren dat er 7.
    Dit schooljaar was het echter heel bijzonder dat er nu een voltallige groep 8 afscheid van ons nam.
    Gisteravond hebben de ouders en kinderen genoten van de première van hun eigen gemaakte film in theater de Speeldoos: de geheugenkliniek.
    Na de première kregen alle acteurs en actrices een groot applaus! Daarna was er voor iedere leerling een persoonlijk woord van meester Emiel en hebben alle leerkrachten met een prachtig lied de schoolverlaters toegezongen.
    Daarna hebben onze schoolverlaters nog tot in de late uurtjes gedanst in onze eigen discotheek en hebben alle ouders en leerkrachten onder het genot van een hapje en drankje genoten van het afscheid. Wij willen de ouders van groep 8 nogmaals bedanken voor hun hulp bij de organisatie van het discofeest!